Bijeenkomst over Oudewater aardgasvrij op 13 december

In 2050 moeten alle woningen in Nederland aardgasvrij zijn, zodat we minder CO2 uitstoten. Wat betekent dat voor uw huis en uw buurt? Wat doet de gemeente? En waar kunt u terecht met vragen? We vertellen u er graag meer over op woensdag 13 december.

Plan voor aardgasvrij wonen in Oudewater

Alle gemeenten in Nederland maken een plan om in 2050 aardgasvrij te zijn. Dat plan heet de transitievisie warmte. De afgelopen maanden heeft Oudewater hieraan gewerkt. Inmiddels ligt er een voorlopig plan. Begin 2024 neemt de gemeenteraad een besluit hierover. Maar eerst kunt u reageren. Op 13 december vertellen wij u hier graag meer over. En er is volop ruimte om uw vragen te stellen. 

Programma 13 december

  • 19.00 uur: Start informatiemarkt
  • 19.30 en 20.30 uur: Presentatie plan voor aardgasvrij Oudewater
  • 21.00 uur: Einde informatiemarkt

Op de informatiemarkt kunt u in gesprek met de gemeente over aardgasvrij wonen. Ook is er iemand vanuit de gemeente die u meer kan vertellen over wat er mogelijk is bij monumenten. Verder kunt u in gesprek met Energie Oudewater, de Woningraat, een isolatiebedrijf en een warmtepompenspecialist.

Om 19.30 en 20.30 is er twee keer (dezelfde) presentatie van het plan waar de gemeente aan werkt. 

Praktische informatie

Waar? Het Zalencentrum, Westsingel 2 Oudewater
Wanneer? Woensdag 13 december
Hoe laat? 19.00 uur tot 21.00 uur

Aanmelden is niet nodig, u bent van harte welkom

Meer weten?

Hier leest u meer over het plan voor aardgasvrij wonen in Oudewater. Vragen? U kunt mailen naar energietransitie@oudewater.nl.