Heb je een duurzaam huis? Doe mee met de Nationale Duurzame Huizen Route

Heb je al stappen gezet om je huis te verduurzamen? En vind je het leuk om je ervaringen te delen met anderen? Geef je dan nu op.

Je huis verduurzamen kan best een zoektocht zijn. Waar moet je beginnen? En hoe pak je dat handig aan? Dan is het fijn als je binnen kunt kijken bij iemand die dit al gedaan heeft. Dat kan bij de Nationale Duurzame Huizen Route.

Huiseigenaren gezocht

Daarom zoeken we huiseigenaren die al duurzame stappen hebben gezet en het leuk vinden om hun ervaringen te delen. Alle voorbeelden zijn welkom, van groot tot klein. Aanmelden kan via www.duurzamehuizenroute.nl. Onze gemeente ondersteunt dit initiatief. Wij hopen dat veel eigenaren van duurzame huizen meedoen. Zo maak je het voor anderen ook weer makkelijker om stappen te zetten.

Open huizen route op 28 oktober en 4 november

Je kunt online een profiel aanmaken van je huis en laten zien wat je al gedaan hebt. Hier kun je ook je ervaringen delen. En je kunt jaarlijks meedoen aan de Duurzame Huizen Route. Dit jaar is die op 28 oktober en 4 november 2023. Huiseigenaren door het hele land stellen dan hun woning open voor bezoekers. Je bepaalt zelf of je meedoet en welke dag en tijd jou het beste schikt.