Inloopavond aanplant nieuwe bomen

Bomen zijn de toekomst als het gaat om een goed leefklimaat, beleving en natuur in de gemeente Oudewater. Dit najaar worden er dan ook zo’n 300 nieuwe bomen door heel de gemeente geplant. Hiermee versterken we het groene karakter van de gemeente en door het planten van verschillende soorten bomen, verhogen we de biodiversiteit.

Inloopavond

Op 25 september organiseren wij een inloopavond op het stadskantoor. Hier kunt u op de kaart zien wat de kanslocaties (beste groeiplaatsen) zijn voor de nieuwe bomen en welke slechte bomen verwijderd worden. Graag horen we uw ideeën over deze kanslocaties, zodat we samen met u een definitief plan kunnen maken.

  • Wanneer: Maandag 25 september
  • Tijd: 19.00-21.00 uur
  • Waar: Stadskantoor Oudewater, Waardsedijk 219 in Oudewater

Stuurt u uw ideeën liever vanuit huis? Dat kan ook. Stuur dan een mail naar bomenplan@oudewater.nl voor het aanvragen van de kaart met kanslocaties. Reageren op de kaart kan tot uiterlijk 6 november 2023.

Planning

Na het verwerken van alle gegevens, wordt het definitieve bomenplan gemaakt. In november kan dan een begin worden gemaakt met het inrichten van de groeiplaatsen van de nieuwe bomen. Van december tot maart volgend jaar worden de nieuwe bomen geplant. Meer weten? Ga dan naar de projectpagina op: http://www.oudewater.nl/bomen