Werkzaamheden kademuur; oproep tijdelijk verplaatsen boten

Op 6 maart 2023 start aannemingsbedrijf Schouls B.V. met werkzaamheden aan de kademuur langs de Donkere Gaard en de Kromme Haven. De werkzaamheden bestaan uit het onderzoeken en het schoonmaken van de kademuur.

Schoonmaken en onderzoeken

De kademuur wordt schoongemaakt, omdat de begroeiing op de kademuur ervoor zorgt dat het voegwerk afbrokkelt. Naast het schoonmaken wordt de kademuur ook onderzocht door duikers. Zij onderzoeken de technische staat van de kademuur, zodat bepaalt kan worden welke werkzaamheden er later dit jaar uitgevoerd moeten worden.

Planning

Het schoonmaken en onderzoeken van de kademuur begint bij de Marktbrug en eindigt op de Kromme Haven. De werkzaamheden gaan ongeveer 3 weken duren.

Boten verplaatsen

Om het werk goed uit te voeren is het belangrijk dat de kademuur vrij is van aangemeerde boten. Daarom vraagt de gemeente de eigenaren van de boten langs de Donkere Gaard en de Kromme haven deze tijdelijk te verplaatsen.

Vragen

Heeft u vragen over het verplaatsen van uw boot? Neem dan contact op met de omgevingsmanager van de gemeente, Cees Lock. U kunt hem bellen op het volgende nummer: 140348 of mailen naar masterplan@oudewater.nl