Burgemeester Pieter Verhoeve vertrekt naar Gouda

Burgemeester Pieter Verhoeve

Burgemeester Pieter Verhoeve is voorgedragen als burgemeester van Gouda. Zijn installatie in de kaasstad is voorzien op woensdag 13 november aanstaande. Uiteraard krijgt iedereen de gelegenheid om voor die tijd afscheid te nemen van de uit Oudewater vertrekkende burgemeester.

Verhoeve volgde op 27 juni 2012 Marianne Ruijgrok-Verreijt op als burgemeester van Oudewater. Hij heeft aangeven veel zin te hebben in zijn nieuwe baan, maar tegelijkertijd laat hij weten Oudewater en de Oudewaternaren erg te gaan missen.

Hans Oosters, commissaris van de Koning in Utrecht, komt dinsdag 8 oktober naar Oudewater om met de gemeenteraadsfracties te overleggen over de situatie die ontstaat na het vertrek van Verhoeve. Bij dat gesprek zullen ook de gemeentesecretaris en één van de wethouders aanwezig zijn.