Burgemeester Wim Groeneweg neemt per video afscheid van Oudewater

Afbeelding burgemeester Wim Groeneweg

Burgemeester Wim Groeneweg was van 13 november 2019 tot 16 november 2020 waarnemend burgemeester van Oudewater. Door alle maatregelen rondom corona is het helaas niet mogelijk een afscheidsbijeenkomst te houden. Daarom neemt hij afscheid per video. In deze video blikt Wim Groeneweg terug op zijn jaar als burgemeester van Oudewater.

Wim Groeneweg vond het lastig dat hij door de coronacrisis niet dichter bij de inwoners kon zijn: "Mijn burgemeesterschap is bepaald door Corona." Op de vraag wat hij het meeste gaat missen antwoord hij dan ook "Het meest van Oudewater ga ik missen de mensen." Met de woorden "Lieve mensen van Oudewater, ik ga Oudewater na een jaar verlaten en heb met ontzettend veel plezier u proberen te dienen", neemt Wim afscheid.

Kijk naar de mooie beelden en luister naar de warme woorden die Wim Groeneweg in zijn afscheidsvideo spreekt.

De gemeente Oudewater bedankt Wim Groeneweg voor zijn inzet en wenst hem alle goeds voor de toekomst.