Coronavirus en dienstverlening van de gemeente

coronavirus

De dienstverlening van de gemeente blijft beschikbaar, maar er zijn wel wat aanpassingen vanwege het coronavirus.

Aangepaste tijden Burgerzaken

Vanwege het coronavirus vermindert de gemeente Oudewater het aantal contacten zo veel mogelijk. De openingstijden van de balies worden daarom beperkt tot twee uur per dag tussen 10.00 – 12.00 uur.

• De balies zijn alleen open voor spoedafspraken. Wij verzoeken u alleen naar het gemeentehuis te komen als dit echt noodzakelijk is.
  • Kunt u echt niet op dit tijdstip en is het is dringend? Dan overleggen wij telefonisch met u  over een afspraak buiten deze tijden. Tel. 14 0348.
  • Afspraken kunnen alleen telefonisch worden gemaakt, niet via de website. Tel. 14 0348.
  • Heeft u al een afspraak staan? Dan wordt u gebeld met de vraag of het spoed betreft. Zo niet dan wordt de afspraak geannuleerd.
  • De avondopenstellingen op donderdag komt te vervallen.

Heeft u vragen?

De gemeente staat telefonisch voor u ter beschikking via 14 0348.

Actuele informatie

Kijk voor alle actuele informatie rondom het coronavirus en onze dienstverlening op ons liveblog.