Doe inspiratie op voor het verduurzamen van uw huis

Bent u benieuwd hoe u uw huis kunt verduurzamen? Schrijf u dan in voor een online thematour van de Duurzame Huizen Route. Deze maand staan er een aantal thematours op de planning, hiermee kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen huis.

De online thematours worden gepresenteerd door huiseigenaren die zelf ervaring hebben met het verduurzamen van hun huis. De huiseigenaar geeft via een videoverbinding een presentatie over een specifiek thema aan een groep van ca. 6 tot 8 personen. Bijvoorbeeld over energiezuinig wonen, isoleren en verwarmen met een warmtepomp of aardgasvrij wonen. Na de presentatie is er ruimte om vragen te stellen aan de huiseigenaar.

U kunt zich aanmelden voor één van de online thematours als u beschikking hebt over een computer/tabblad/smartphone met een goede internetverbinding.

Inschrijven

Voor meer informatie en inschrijven voor een thematour, ga naar: duurzamehuizenroute.nl/thematours

Over de Duurzame Huizen Route

De Duurzame Huizen Route is een platform voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaam wonen. Laat u inspireren door de verhalen van huiseigenaren die ervaring hebben met het verduurzamen van hun huis. Met deze inspirerende voorbeelden kunt u vervolgens zelf aan de slag in uw huis.