Financieel zakboekje voor mantelzorgers

 financieel zakboekje

Erkenning en waardering voor de mantelzorgers. Daar draait het ieder jaar om op of rond 10 november: nationale Dag van de Mantelzorg. Op deze dag zet Oudewater zijn mantelzorgers in het zonnetje.

Het Stadsteam Oudewater organiseerde in samenwerking met de Wulverhorst en de gemeente Oudewater op donderdag 8 november 2018 een gezellige lunch voor alle mantelzorgers van Oudewater.

Regelingen voor mantelzorgers

Tijdens deze lunch kregen de mantelzorgers de gelegenheid hun belangstelling kenbaar te maken voor het zogenaamde Financieel Zakboekje 2019. Dit staat boordevol informatie, tips en weetjes over regelingen die voor mantelzorgers handig, nuttig of interessant kunnen zijn. Bijvoorbeeld een overzicht van regelingen die invloed hebben op de financiële situatie van een mantelzorger.

Medewerkers van het Stadsteam Oudewater nemen in juni contact op met de mantelzorgers die eerder hun belangstelling voor een Financieel Zakboekje 2019 kenbaar hebben gemaakt.

Ook het Financieel Zakboekje 2019 ontvangen?

Neem dan contact op met het Stadsteam Oudewater, telefoon 0348-561893 (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00–12.00 uur) of stuur een e-mail met daarin uw gegevens naar  info@stadsteamoudewater.nl