Gemeente heeft omgevingsvergunning terecht verleend

Gerechtelijke uitspraak

De Utrechtse bestuursrechter vindt dat burgemeester en wethouders terecht de kruimelregeling hebben toegepast en een omgevingsvergunning hebben afgegeven voor Populierenweg 45, op bedrijventerrein Tappersheul. Die vergunning voorzag in het nieuwbouwen van bedrijfshallen en een zelfstandige kantoorruimte op de verdieping.

Bouwen en gebruiken

Een ander bedrijf had niet alleen beroep ingesteld tegen de verleende omgevingsvergunning, maar ook om een voorlopig voorziening gevraagd. Daar ging de rechter niet in mee. En dat betekent dat de eigenaar van Populierenweg 45 de geplande bedrijfshallen en het kantoor mag bouwen en gebruiken.

Beroep

Tegen de uitspraak van de rechter kunnen belanghebbenden hoger beroep instellen. Dat moet binnen zes weken na de dag van verzending van de uitspraak.