Kijk het webinar terug over het opwekken van duurzame energie

Wat is de impact van een windmolen of zonneveld? En hoe is het om hier bij in de buurt te wonen? Deze vragen kwamen aan bod tijdens het webinar over duurzame energie. Bent u benieuwd naar wat er besproken is? Kijk de video hier terug.

Op 21 april vond er een webinar plaats over het opwekken van grootschalige duurzame energie. Dit werd georganiseerd omdat gemeente Oudewater* graag in gesprek wil blijven met inwoners en informatie wil geven over bijvoorbeeld windmolens en zonnevelden. Ook tijdens de coronamaatregelen. Er werd kennis en ervaring gedeeld. Via foto’s en filmpjes gingen aanwezigen mee op een ‘tour’ langs energieprojecten. Tijdens de ‘tour’ heeft de gespreksleider gepraat met energiecoöperaties, een bewoner die in de buurt van een windmolen woont en een landschapsarchitect**. Via de chat konden aanwezigen vragen stellen.

Heeft u het webinar gemist? Klik hier om het webinar op YouTube terug te kijken.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het opwekken van duurzame energie in Oudewater? Ga dan naar www.oudewater.nl/duurzame-energie.

*Het webinar werd georganiseerd door gemeente Woerden. In het kader van de samenwerking met gemeente Oudewater, waren de inwoners van Oudewater ook van harte welkom. Er werd ook informatie over Oudewater gegeven.

**Tijdens het webinar waren er enkele technische problemen en was er wat hinder in het geluid. Het beeld hapert hierdoor en sommige stukken vragen wat concentratie om het te volgen. Onze excuses voor het ongemak.