Let’s Go, Regio!

mobiliteitsweek

Van 16 t/m 22 september vieren we de Europese Week van de Mobiliteit. Dit is hét moment waarop gemeenten en andere organisaties in heel Europa duurzame mobiliteit op de kaart zetten.

Ook de Provincie Utrecht doet mee en organiseert de allereerste Mobiliteitsweek Utrecht. Tijdens deze week wil de provincie Utrecht samen met gemeenten en partners inwoners in beweging krijgen. Door eens uit de auto te stappen, op de fiets, de provincie in. Kortom: door eens uit de gewoonte te stappen. In de hele regio worden allerlei activiteiten georganiseerd rondom het thema gezonde, duurzame mobiliteit.

Wil je op de hoogte blijven van de leukste activiteiten die worden georganiseerd? Houd dan de social mediakanalen en de website www.letsgoregioutrecht.nl in de gaten.