Meedenken over het parkeerbeleid voor de binnenstad

Parkeren in de binnenstad van Oudewater is al langer een punt van aandacht. Om het nieuwe parkeerbeleid op te stellen, werken wij graag met u, als inwoner, ondernemer, of bezoeker van Oudewater, samen. Wij nodigen u van harte uit om u aan te melden voor een eerste informatieavond.

Datum:                        woensdag 5 februari 2020
Tijd:                            18.30 – 20.30 uur
Locatie:                       Partycentrum De Klepper, Kapellestraat 1-3 in Oudewater

 

U weet als geen ander waar de knel- en verbeterpunten zitten die meegenomen moeten worden bij de vorming van dit nieuwe parkeerbeleid. Daarom vragen wij op deze informatieavond om een actieve inzet. Wij informeren u over de ontwikkeling van het parkeerbeleid en gaan hierover in groepen met u in gesprek. Aan het eind van de avond kunt u zich aanmelden voor een werkgroep. De werkgroep adviseert de gemeente tijdens de ontwikkeling van het nieuwe parkeerbeleid.

 

Aanmelden informatieavond (vol=vol)
Er is voor deze eerste informatieavond plek voor maximaal 100 geïnteresseerden. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: parkeerbeleid@oudewater.nl. Aanmelden voor de informatieavond is mogelijk tot 31 januari 2020. Kunt u niet aanwezig zijn, maar wilt u wel deelnemen aan de werkgroep of uw ideeën met ons delen? Ook dan stuurt u een bericht naar bovenstaand e-mailadres.

 

Meer informatie over het proces, de informatieavond en de werkgroep vindt u op de pagina over het parkeerbeleid.