Omleiding door Hekendorp in nacht van 5 op 6 mei

verzakte stoep op de Kerkweg in Driebruggen

De Kerkweg en de Groendijck in Driebruggen worden van half mei 2021 tot de zomer van 2022 flink aangepakt. De straten worden opgehoogd, kabels en leidingen worden vervangen en de inrichting van de weg wordt vernieuwd. Om die werkzaamheden uit te kunnen voeren, wordt het verkeer omgeleid.

Verkeer door Hekendorp door voorbereidingen omleidingsroute

Om de omleidingsroute goed voor te bereiden, worden er enkele werkzaamheden uitgevoerd aan het Hoog- en Laageind. Op dat moment, in de nacht van 5 op 6 mei, kunnen mensen in Hekendorp eenmalig meer verkeer verwachten. Deze investering, afgestemd met het Dorpsplatform Hekendorp, zorgt er voor dat de inwoners van Hekendorp het komend jaar geen overlast van extra verkeer hebben door een omleiding door hun dorp.

Omleidingsroute via Papekop en Hogebrug

De omleidingsroute loopt globaal vanaf de A12 van Waarder via Papekop en Hogebrug over het Hoog- en Laageind weer terug naar de A12. Om de smalle wegen en de overige weggebruikers te ontzien, hebben de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Woerden en Oudewater voor het autoverkeer een éénrichtingsroute afgesproken.

Meer informatie

Voor meer informatie over de herinrichting van de Kerkweg en de Groendijck kunt u kijken op de website van de Gemeente Bodegraven Reeuwijk.