Testen op corona nu dichtbij in Woerden

 Afbeelding van een GGD teststraat

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is het belangrijk dat mensen zich snel laten testen. Dat kan vanaf 10 augustus ook in Woerden.

Op de parkeerplaats achter het gemeentehuis van Woerden wordt aan De Bleek een overdekte teststraat ingericht. Hier kunnen alle inwoners van Utrecht-West met klachten als koorts, hoesten, verkoudheid, keelpijn, niezen en kortademigheid zich gemakkelijk laten testen. Zeker nu het aantal besmettingen is toegenomen, is dit van groot belang.

 

Afspraak maken

Bel voor een afspraak met GGD regio Utrecht (030) 630 54 00 (dagelijks bereikbaar van 8.30 - 17.00 uur). Of bel het landelijke nummer 0800-1202 (dagelijks bereikbaar van 08.00 en 20.00 uur) . Houd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand. Blijf thuis totdat u naar de testafspraak gaat.

 

De teststraat

Van de GGD hoort u op welk tijdstip u welkom bent. Dit kan zijn tussen 09.00-17.00 uur, indien nodig tot 21.00 uur. Hebt u een auto? Dan rijdt u met uw auto naar binnen. De GGD neemt de test door het open raam af en daarna rijdt u de testlocatie weer uit. Bent u lopend of op de fiets? Ook dan kunt u zich hier laten testen! De medewerkers van de GGD wijzen u de weg. Indien nodig wordt een verkeersregelaar ingezet.