Wijziging openingstijden balie Burgerzaken Oudewater

 Afbeelding stadskantoor Oudewater

Ook in coronatijd blijft de dienstverlening van de gemeente beschikbaar. Er zijn nog steeds aanpassingen in de openingstijden. Het aantal contacten wordt zo klein mogelijk gehouden. De openingstijden van de balie zijn daarom beperkt tot drie uur per dag. Vanaf 25 juni is de balie van burgerzaken op donderdagmiddag open en niet meer in de ochtend.

De openingstijden van burgerzaken op een rijtje

Maandag t/m woensdag

09.00 – 12.00 uur

Donderdag

14.00 – 17.00 uur

Vrijdag

09.00 – 12.00 uur

Goed om te weten

  • De balie is alleen open voor spoedafspraken. Kom alstublieft alleen naar het stadskantoor als dit echt nodig is.
  • Kunt u echt niet op dit tijdstip en is het is dringend? Overleg dan met ons over een afspraak buiten deze tijden via telefoonnummer 14 0348.
  • Afspraken kunnen via de website www.oudewater.nl of telefonisch worden gemaakt op 14 0348.
  • De avondopenstelling op donderdag is voorlopig vervallen.

 

Veilig aanvragen

We houden de kans op corona-overdracht zo klein mogelijk. Daarom is er in het stadskantoor een looproute gemaakt. De in- en uitgang is hetzelfde gebleven.

Bij de balies zijn schermen geplaatst en de pennen waarmee u uw handtekening zet, worden na elk bezoek ontsmet. Wilt u voor of na uw bezoek uw handen wassen? Dan kan dat op het toilet.

 

Afspraak maken kan weer online

Verloopt uw paspoort, identiteitskaart of rijbewijs binnen 2 weken? Dan kunt u weer online een afspraak maken via www.oudewater.nl. Wacht met een afspraak maken tot uw document binnen

2 weken verloopt.