U bent hier

Nieuws

 • Ondertekening overeenkomst Buurtbemiddeling

  Afspraken gemaakt over Buurtbemiddeling in Oudewater

  16-10-2018

  De gemeente Oudewater, de politie en Kwadraad hebben een samenwerkingsovereenkomst afgesloten over Buurtbemiddeling. Die geldt voorlopig voor de duur van 3 jaar. Buurtbemiddeling richt zich op een vroegtijdige aanpak van problemen tussen buren.

 • bladkorf

  Korven voor herfstbladeren

  11-10-2018

  Het is weer herfst en dan geven vallende bladeren soms overlast. De bladeren vallen in een relatief korte tijd. Dan lukt het de gemeente niet om overal tegelijkertijd het blad op te ruimen. Daarom roepen we graag uw hulp in bij het opruimen van gevallen bladeren. Op verschillende plekken komen van half oktober tot eind december bladkorven.

 • Hijsen van de regenboogvlag

  Vlag in top voor Coming Out Day

  11-10-2018

  Alle Oudewaternaren moeten zichzelf kunnen zijn. Geen discriminatie van minderheden. Dat staat in het coalitieakkoord ‘Voor Oudewater, mèt Oudewater’. Met het hijsen van de regenboogvlag op Coming Out Day vraagt de gemeente aandacht voor minderheden om gemakkelijker voor hun seksuele voorkeur uit te komen.

 • Wethouder Walther Kok met een AED

  Help mee met een AED

  11-10-2018

  Het kan bijna niemand zijn ontgaan: de Hartstichting vraagt in haar nieuwe campagne aandacht voor het belang van toegankelijke en geregistreerde AED’s in de buurt. Met die apparaten (defibrillatoren) kunnen mensen worden geholpen die buiten het ziekenhuis een hartstilstand krijgen.

 • Snel internet buitengebied

  Eerste glasvezelaansluiting in het buitengebied een feit

  02-10-2018

  Een memorabel moment. Aan de Hoenkoopse Buurtweg leverden Rekam en Glasdraad de eerste glasvezelaansluiting op. De digitale ontsluiting van de rest van het Oudewaterse buitengebied volgt snel.

Pagina's