Plan uw route naar het stadskantoor

De route naar het stadskantoor met de auto en lijnbus. Parkeren kan naast het stadskantoor en is gratis.

Google Maps kaart, Copyright Google 2012

Met de auto

Vanaf de snelweg Utrecht-Den Haag (A12) neemt u de afslag 13 (Nieuwerbrug richting Nieuwerbrug / Waarder / Driebruggen) en volgt de borden Oudewater. U rijdt via de Tureluur over Papekop, waar u het spoor onderdoor gaat. Na het spoor neemt u op de rotonde de 1e afslag. Bij de volgende rotonde gaat u rechtdoor (2e afslag). De rotonde kort daarna gaat u linksaf (2e afslag). Volg de doorgaande route over Oude Singel, Biezenpoortstraat, Vinkenbuurt en Lange Burchwal. Aan het eind van de Lange Burchwal buigt de weg naar links (Sint Janstraat). Kort daarop slaat u bij de kruising linksaf. Na 50 meter is rechts het stadskantoor met direct erna de parkeerplaats. Parkeren is gratis.

Deze route geldt voor als u komt uit de richting van Den Haag en vanuit Utrecht. Let op als u een routeplanner gebruikt als u uit de richting van Utrecht komt. De routeplanners willen u wellicht bij de afslag Woerden (14) langs de Lange Linschoten sturen. Deze route is niet geschikt voor doorgaand verkeer.

Buslijnen

Er zijn 3 buslijnen die van en naar Oudewater rijden:

  • De buslijn 107 rijdt van Gouda naar Utrecht en van Utrecht naar Gouda. De bus stopt onder andere in De Meern, Montfoort, Oudewater en Haastrecht.
  • De buslijn 207 is een sneldienst die enkel in de ochtendspits van Oudewater naar Utrecht en in de avondspits van Utrecht naar Oudewater rijdt. Deze bus stopt alleen in Montfoort.
  • De buslijn 105 rijdt van Oudewater naar Woerden en van Woerden naar Oudewater. Deze bus stopt alleen in Linschoten.

U kunt de bustijden en de bushaltes vinden op de website van Syntus.

Buurtbus

De buurtbus 505 rijdt van maandag tot en met zaterdag elk uur van IJsselstein naar Lopikerkapel, Lopik, Cabauw, Schoonhoven, Vlist, Polsbroek, Oudewater en Woerden. De buurtbus heeft plaats voor maximaal 8 passagiers. Invalidenwagens en rolstoelen kunnen niet mee worden vervoerd.   

Haltes in Oudewater

Woont u in Oudewater en wilt u met de buurtbus naar Woerden? Dan kunt u opstappen bij de volgende haltes:

  • Oudewater, Molenwal;
  • Oudewater, Cosijnbrug;
  • Oudewater, Centrum-noord;
  • Oudewater, de Wulverhorst;
  • Oudewater, Tappersheul;
  • Oudewater, Papekop.

U kunt de tijden waarop de buurtbus rijdt, vinden op de website van Syntus.

Bezoekadres
Stadskantoor Oudewater
Waardsedijk 219, 3421 NE Oudewater

Meer informatie