Proclaimer

De gemeente Oudewater is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er haar uiterste best deze actueel en juist te houden. De normen uit de BurgerServiceCode zijn hierbij onze leidraad. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Alle benodigde gegevens staan op onze contactpagina. Binnen twee werkdagen zullen wij uw melding behandelen en eventueel actie ondernemen. Wanneer u per e-mail of met behulp van het webformulier reageert, wordt dit behandeld conform onze servicenormen. Alle informatie die u ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt.

Copyright

Al de materialen die getoond worden op deze website (waaronder teksten, foto’s, illustraties, lay-out, buttons etc) zijn © copyright van de gemeente Oudewater.

Links naar websites van derden

Deze website kan een link aangeven naar een of meerdere websites die door andere partijen dan door de gemeente Oudewater worden geëxploiteerd. De gemeente Oudewater is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites en ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van een bezoek aan deze internetsites.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u terecht bij de webmaster van gemeente Oudewater, neem contact op.

Privacy

De gemeente Oudewater gebruikt slechts persoonsgegevens die u zelf heeft achtergelaten en alleen voor het daarbij behorende doel. De gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk voor het doel waarvoor zij zijn achtergelaten. Bij het gebruik van deze website is de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) van toepassing (kijk voor meer informatie op wetten.overheid.nl). Zie ook Privacy op de website.