Onderhandse Aanbestedingen Civiele Werken

Wilt u op de groslijst civieltechnische werkzaamheden komen voor onderhandse aanbestedingen? Meld uw bedrijf aan via Qfact.

Procedure

Meld uw bedrijf aan via Qfact om op de groslijsten te komen voor onderhandse aanbestedingen.

Heeft u geen account?

  1. Ga naar de website van Qfact en meld uw bedrijf aan. U ontvangt een mail met een link om de aanvraag te bevestigen. Na uw bevestiging wordt de aanvraag binnen 48 uur door Qfact gevalideerd. Hiervan ontvangt u geen bericht.
  2. Na 48 uur logt u in op uw account door te klikken op deze link
  3. Accepteer de uitnodiging voor Gemeente Woerden en Oudewater en vul vereiste gegevens in. Vergeet niet de vereiste documenten up te loaden.
  4. Klik onderaan op ‘open groslijst’ om u in te kunnen schrijven voor één of meerdere Groslijsten en upload hier de vereiste documenten. Klik vervolgens op: ‘registreer voor deze groslijst’. 
  5. Uw registratie is definitief. 

Heeft u al een account? 

Indien u al een account heeft op de website van Qfact, kunt u bovenstaande stappen volgen vanaf stap 2.

Contact

Heeft u problemen met aanmelden of vragen over de website? Neem dan contact op met de Helpdesk van Qfact via helpdesk@qfact.nl.

Groslijsten

Bij onderhandse aanbestedingen van civiele werken maakt de gemeente Woerden en Oudewater gebruik van een groslijst – en selectiesystematiek. Een groslijst is een werkveld met geïnteresseerde en vooraf geschikt bevonden bedrijven. Deze selectiemethode is alleen voor onderhandse aanbestedingen van civieltechnische opdrachten waarvoor met regelmaat offertes worden aangevraagd. 

U kunt de groslijst – en selectiesystematiek aanvragen. Stuur hiervoor een e-mail naar helpdesk@qfact.nl.