Oranjepark 2

De Woningraat werkt op de locatie Oranjepark 2 aan de ontwikkeling van 29 levensloopbestendige huurappartementen. Deze locatie ligt aan de Prins Bernhardstraat naast de bestaande woningen van de Wulverhorst.

29 levensloopbestendige huurappartementen

Er is onderzocht dat er in principe een gebouw met ongeveer 29 levensloopbestendige huurappartementen haalbaar is op de locatie. De Woningraat werkt bij deze ontwikkeling samen met de Wulverhorst. Er zijn nog gesprekken gaande over de precieze invulling van de samenwerking.

Dierenweide

De locatie is nu gedeeltelijk in gebruik als dierenweide en park. Het plan is om een deel van de dierenweide opnieuw in te richten zodat er plaats is voor zowel de nieuwbouw als de dierenweide. De dierenweide krijgt dan ook, in samenwerking met de vrijwilligers, een nieuw onderkomen.

Interesse?

Het is nog niet bekend wanneer de appartementen verhuurd gaan worden. Ook de volgorde van toewijzing is nog niet vastgesteld. Wilt u in aanmerking komen voor een appartement in de toekomst? Dan is het verstandig om alvast te zorgen voor een inschrijving bij WoningNet regio Utrecht.

Meer informatie vindt u op de website van De Woningraat.