Proclaimer

De gemeente doet haar uiterste best om informatie actueel en juist te houden. De normen uit de BurgerServiceCode zijn hierbij onze leidraad.

De gemeente Oudewater doet haar uiterste best informatie actueel en juist te houden. De normen uit de BurgerServiceCode zijn hierbij onze leidraad. Komt u desondanks toch incorrecte of verouderde informatie tegen, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Contact met de gemeente

U vindt de contactgegevens van de gemeente Oudewater op de contactpagina

Uw melding, klacht of tip

U kunt een melding, klacht of tip aan de gemeente Oudewater online doorgeven.

Copyright

Alle teksten, foto’s, illustraties, lay-out, buttons etc. die op deze website getoond worden zijn copyright van de gemeente Oudewater.

Links naar websites van derden

Deze website kan een link plaatsen naar 1 of meerdere websites die door andere partijen dan de gemeente Oudewater worden geëxploiteerd. De gemeente Oudewater is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites en ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van een bezoek aan deze internetsites.

Aansprakelijkheid

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie en voor algemeen gebruik. De gemeente streeft ernaar dat alle weergegeven informatie correct en actueel is, maar voor de inhoud kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden en u kunt hier geen rechten aan ontlenen.

Heeft u vragen over dit onderwerp? Neem contact op met het webbeheer van de gemeente Oudewater.