U bent hier

Nieuws

 • Digitaal trouwloket

  Digitaal trouwloket op Valentijnsdag geactiveerd

  14-02-2019

  Als één van de eerste gemeenten in Nederland beschikt Oudewater over een digitaal trouwloket. Geliefden kunnen thuis een datum prikken voor hun huwelijk. Ook een trouwambtenaar selecteren en een locatie kiezen gaat met een enkele muisklik. Burgemeester Pieter Verhoeve stelde op Valentijnsdag de onlineservice voor trouwlustigen in werking.

 • Zwerfvuilambassadeurs

  Bijeenkomst voor supporters van een schone buurt

  12-02-2019

  Bent u ook supporter van een schone buurt? Ruimt u wel eens zwerfafval op in Hekendorp, Oudewater, Snelrewaard of Papekop?

 • Opschoondag

  Voor elke schone straat een fruitbox of taart!

  12-02-2019

  Op zaterdag 23 maart, tijdens de Landelijke Opschoondag, organiseren mensen door het hele land opschoonacties om samen hun buurt of straat schoon te houden. Doet u ook mee?

 • Uitbreiding Tappersheul

  Uitbreiding Tappersheul ligt weer op koers

  12-02-2019

  De voorgenomen uitbreiding van bedrijventerrein Tappersheul aan de zijde van de Iepenweg ligt weer op koers. ,,Ik verwacht dat we over twee jaar de eerste grond bouwrijp gaan uitgeven. In dat geval kan het eerste bedrijfspand eind 2021 in gebruik worden genomen’’, blikt wethouder Bob Duindam vooruit.

 • stadhuis

  Nieuwe geelbuiken op de koffie bij B&W

  07-02-2019

  In de achterliggende maanden heeft Oudewater flink wat nieuwe inwoners ingeschreven. Al deze nieuwe geelbuiken hebben een uitnodiging ontvangen om persoonlijk kennis te komen maken met burgemeester Pieter Verhoeve en de wethouders Bob Duindam, Walther Kok en Bas Lont.

Pagina's