U bent hier

Nieuws

 • 11-11-2019

  Aanklampbaar. Verbinder. Burgemeester die Oudewater nadrukkelijk op de kaart heeft gezet. Bij zijn afscheid waren dit veel gehoorde kwalificaties over de wijze waarop Pieter Verhoeve gedurende ruim zeven jaar invulling heeft gegeven aan zijn ambt. Uit handen van locoburgemeester Bob Duindam ontving Verhoeve de stadspenning.

 • 07-11-2019

  De gemeente is verantwoordelijk voor het sociaal domein, waaronder ook de hulpverlening aan jeugdigen valt.

 • 06-11-2019

  De commissaris van de Koning in de provincie Utrecht, mr. J.H. Oosters benoemt met ingang van 13 november 2019 de heer W.G. Groeneweg tot waarnemend burgemeester van de gemeente Oudewater.

 • 31-10-2019

  De Utrechtse bestuursrechter vindt dat burgemeester en wethouders terecht de kruimelregeling hebben toegepast en een omgevingsvergunning hebben afgegeven voor Populierenweg 45, op bedrijventerrein Tappersheul. Die vergunning voorzag in het nieuwbouwen van bedrijfshallen en een zelfstandige kantoorruimte op de verdieping.

 • 30-10-2019

  Duurzaam wonen in de praktijk ervaren? Zaterdag 2 november start de zevende editie van de Duurzame Huizen Route. Tijdens twee zaterdagen (2 en 9 november) openen gastvrije huiseigenaren hun huis voor geïnteresseerde bezoekers.

Pagina's