U bent hier

Nieuws

 • 19-01-2021

  De afgelopen maanden zijn de eerste kilometers beschoeiing langs de Lange Linschoten hersteld. Dit jaar starten we met de volgende fase. Voordat we starten met deze werkzaamheden worden vanaf maandag 25 januari verschillende knotwilgen geknot, verwijderd, maar ook aangeplant. Naast de werkzaamheden aan de knotwilgen worden grote essen verwijderd.

 • 19-01-2021

  De vergaderingen van de gemeenteraad vinden de komende periode digitaal plaats. Vanwege de verscherpte coronamaatregelen heeft de gemeenteraad hiertoe besloten. 

 • 19-01-2021

  De Markt en omliggende straten worden de komende jaren opgeknapt. Het project valt onder het Masterplan Binnenstad Oudewater dat in 2017 is vastgesteld door de gemeenteraad. Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen voor het opnieuw inrichten van deze straten. Wij horen ook graag uw ideeën.

 • 18-01-2021

  Om het vaccineren goed te laten verlopen zijn geschikte priklocaties nodig.

 • 18-01-2021

  Het stroomschema waarin staat welke groep aan de beurt is voor vaccinatie verandert regelmatig. Kijk voor het meest actuele schema op www.coronavaccinatie.nl. En verder: waarom vaccineren we eigenlijk en hoe kom je er achter of de verhalen over het vaccin waar zijn.

Pagina's