U bent hier

Nieuws

 • 17-10-2019

  Het is herfst en dan geven vallende bladeren soms overlast. De bladeren vallen in een relatief korte tijd en dat betekent dat het ons niet lukt om overal tegelijkertijd het blad op te ruimen. Daarom roepen we graag uw hulp in bij het opruimen van gevallen bladeren. Op verschillende locaties staan tot eind december weer bladkorven.

 • 17-10-2019

  Recent is Caio Haars, lid van de Archeologische Werkgroep Oudewater, druk bezig geweest met het laten determineren van de vele zegelloodjes die hij heeft gevonden in Oudewater. Daarbij heeft hij hulp gekregen van experts, Jan van Oostveen en de Brit Jed Dodd.

 • 11-10-2019

  Samenwerken aan verduurzaming van De Wulverhorst: Duurzame zorg voor een gezonde toekomst.

 • 11-10-2019

  Alle Oudewaternaren moeten zichzelf kunnen zijn. Geen discriminatie van minderheden. Dat staat in het coalitieakkoord ‘Voor Oudewater, mèt Oudewater’. Met het hijsen van de regenboogvlag op Coming Out Day door wethouder Bas Lont, laat Oudewater zien dat iedereen mag zijn wie hij of zij is. En van wie hij of zij houdt.

 • 10-10-2019

  Er ligt een plan klaar om de Lange Burchwal en Wijngaardstraat te verbeteren. Ook de directe omgeving van deze twee straten mag een opknapbeurt tegemoet zien als de gemeenteraad de voorstellen van burgemeester en wethouders op donderdag 14 november 2019 goedkeurt.

Pagina's