U bent hier

Nieuws

 • 24-01-2020

  Als het aan het college ligt, wordt De Klepper de Huiskamer van de Stad met een belangrijke rol voor de bibliotheek, een passende horecavoorziening en kantoorruimtes voor de huidige gebruikers van het stadskantoor.

 • 20-01-2020

  Het restaureren van een kerk is een zaak van lange adem. Zonder grote toeleg en vele jaren betrokkenheid kom je er niet. Dat laat het verhaal van de Sint Franciscuskerk in Oudewater zien. Daarover vertellen de “geluksvogels” die deze kerk restaureren. 

 • 20-01-2020

  Even opzoeken wanneer uw afval wordt opgehaald, in welke bak iets thuishoort en waar de dichtstbijzijnde verzamelcontainers staan? Dat kan simpel met de AfvalWijzer app speciaal voor inwoners van de gemeente Oudewater.

 • 20-01-2020

  De AED van De Klepper hangt voortaan buiten. Dan is de AED tijdens en buiten openingstijden van De Klepper beschikbaar voor burgerhulpverleners die opgeroepen worden bij een hartstilstand.

 • 20-01-2020

  "Hoe gaat het met je? Alles goed?" Het is een gebruikelijk begin van een gesprekje wanneer men elkaar op straat tegenkomt. Maar wat doen we wanneer iemand niet meer zoveel of helemaal niet meer op straat komt? En het bezoek het ook een beetje laat afweten? Wie informeert er dan naar hoe het met diegene gaat?

Pagina's