U bent hier

Nieuws

 • Burgemeester Pieter Verhoeve weer vol energie aan de slag

  09-11-2018

  Burgemeester Pieter Verhoeve voelt zich weer energievol. In de achterliggende weken heeft hij al verschillende taken voor zijn rekening genomen. Rond de jaarwisseling denkt hij weer volledig inzetbaar te zijn voor Oudewater.

 • Ruim 150 mantelzorgers in het zonnetje gezet

  08-11-2018

  Erkenning en waardering voor de mantelzorgers. Daar draait het ieder jaar om op of rond 10 november: de nationale dag van de mantelzorg. Dan staan de mantelzorgers in het zonnetje. En terecht. Het hele jaar ondersteunen zij iemand in hun directe omgeving die te maken heeft met gezondheidsbeperkingen. Bijvoorbeeld een hulpbehoevend familielid.

 • schoolontbijt

  Gezond smikkelen met de locoburgemeester en wethouder

  08-11-2018

  ,,Een bruine boterham met kaas of toch liever een krentenbol?’’. Geen ontbijt thuis met papa en mama, maar op school met locoburgemeester Bob Duindam en wethouder Walther Kok. Zo begonnen de leerlingen van de Mariaschool hun eerste maaltijd van de dag. De gezonde bezigheid houdt verband met de week van het Nationaal Schoolontbijt.

 • Veteranenontmoeting op 24 november

  07-11-2018

  De Stichting Veteranen Lopikerwaard organiseert op zaterdag 24 november van 16.00-18.00 uur een veteranenontmoetingsborrel in café De Plaats, Plaats 2  in Montfoort.

 • Mening over de toekomst van Schiphol

  Geef je mening over toekomst Schiphol

  06-11-2018

  De Omgevingsraad Schiphol (ORS) organiseert een brede maatschappelijke consultatie over de toekomstige ontwikkelingen van Schiphol. En die gaan ook Oudewater aan.

Pagina's