U bent hier

Nieuws

 • kindervoorstelling

  Duurzame Markt – zaterdag 13 oktober

  20-09-2018

  Dit jaar zal op zaterdag 13 oktober opnieuw een Duurzame Markt worden gehouden in het centrum van Oudewater. Dat wordt inmiddels de vierde editie van een inspirerende, informatieve en ook gewoon leuke markt. Het doel van deze markt is om duurzaamheid in de breedste zin van het woord onder de aandacht te brengen.

 • Bomen langs de Lange Linschoten

  Verwijdering stamschot langs Lange Linschoten

  20-09-2018

  Na de fikse buien van begin september is het stamschot op de knotwilgen langs de Lange Linschoten flink uitgelopen. Dat laten wij met ingang van vrijdag 28 september verwijderen.

 • jeugdsporters 2017

  Nomineer jeugdsporters voor het ereschavot

  20-09-2018

  Oudewater waardeert zijn duizenden sporters. Volwassenen en jongeren. Aan het einde van het jaar verschijnen jeugdsporters (onder 22 jaar) met de meest opvallende prestaties op het ereschavot. Dat gebeurt op dinsdag 11 december.

 • fietsverlichting

  Goede fietsverlichting voorkomt ongelukken

  20-09-2018

  Met goede verlichting daalt de kans op een aanrijding in het donker met bijna 20%.

 • Beschermde kastanjeboom bij het bedelaarskerkhof

  Oudewater telt ruim 1.200 bomen met bijzondere status

  19-09-2018

  Gesnoeid, gekapt en voorzien van nieuwe ‘aanplant’. Die veranderingen onderging de oude lijst met beschermde bomen van Oudewater. Dat heeft geresulteerd in een nieuwe versie die de gemeenteraad op 12 juli van dit jaar heeft vastgesteld. Particulieren met een boom die voorkomt op de nieuwe lijst, hebben hierover inmiddels een brief ontvangen.

Pagina's