U bent hier

Nieuws

 • 25-05-2020

  Vorige week hakte de gemeenteraad van Oudewater de knoop door en stemde in met de stedenbouwkundige visie op de ontwikkeling van de locatie Westerwal. Tientallen jaren van ideeën ontwikkelen, plannen maken en proberen tot overeenstemming te komen met alle betrokken partijen, gingen aan dit moment vooraf. 

 • 25-05-2020

  Komende week ontvangt u de laatste nieuwsbrief over afval scheiden en ons nieuwe afval-inzamelsysteem. Met tot nog toe een zeer positief resultaat: we produceerden in het eerste kwartaal ruim 30% minder restafval dan in dezelfde periode vorig jaar. Ook de hoeveelheid gescheiden ingezamelde grondstoffen neemt sterk toe.

 • 20-05-2020

  Wat is de impact van een windmolen of zonneveld? En hoe is het om hier bij in de buurt te wonen? Deze vragen kwamen aan bod tijdens het webinar over duurzame energie. Bent u benieuwd naar wat er besproken is? Kijk de video hier terug.

 • 18-05-2020

  Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van de gemeente Oudewater kennis van de voorbereiding van het bestemmingsplan 'Wijngaardstraat'.

 • 18-05-2020

  De werkzaamheden aan de Zwier Regelinkstraat en Johan J. Vierbergenweg zijn in volle gang. Vanaf maandag 25 mei (week 22 t/m 24) wordt er hard gewerkt om het wegdek op te knappen vanaf de Goudse straatweg tot de rotonde bij de Papenhoeflaan.

Pagina's