U bent hier

Nieuws

 • 24-11-2020

  De meest gestelde vraag van de afgelopen weken aan mij is: “En, ga je ook in Oudewater wonen?” Opmerkelijk. Sowieso is dit wettelijke verplicht, maar ik kan mij niet voorstellen hoe je als burgemeester je functie goed kan uitvoeren op afstand. Je moet er ook echt zijn. 

 • 24-11-2020

  De politie meldt dat er in Oudewater momenteel vaker wordt ingebroken. Gaat u weg? Let dan extra op! Laat een bewoonde indruk achter. Installeer bijvoorbeeld tijdschakelaars op uw lampen. En bent u langer weg? Vraag uw buren dan een oogje in het zeil te houden.

 • 24-11-2020

  Streekherder Huug Hagoort stopt met zijn activiteiten in het Veenweidepark / Park Ruyghe Wey, onderdeel van De Utrechtse Waarden. Al vier jaar laat hij zijn schapen  daar grazen. De kudde is een trekpleister voor bewoners, recreanten en toeristen.

 • 23-11-2020

  Even opzoeken wanneer uw afval wordt opgehaald, in welke bak iets thuishoort en waar de dichtstbijzijnde verzamelcontainers staan? Dat kan simpel met de AfvalWijzer app speciaal voor inwoners van de gemeente Oudewater. Zo wordt afval scheiden nog gemakkelijker.

 • 22-11-2020

  Hou Vol! Dat is de boodschap aan ons allemaal. De cijfers gaan de goede kant op, daarom kunnen o.a. de bibliotheek en musea in Oudewater weer open. Ook kunnen we weer iets meer samenkomen om te bijvoorbeeld te sporten.

Pagina's