U bent hier

Nieuws

 • 12-09-2019

  Er gebeurt veel op het gebied van de energietransitie, zowel landelijk als in Oudewater. De overgang van fossiele brandstoffen naar duurzame energie (‘van het gas af’) is een verandering die ook in Oudewater niet onopgemerkt voorbij gaat.

 • 12-09-2019

  Burgemeester Pieter Verhoeve heeft een tour langs alle Oudewaterse basisscholen gemaakt om leerlingen van groep 8 te enthousiasmeren voor het kinderburgermeesterschap. De bestuurders in de dop kunnen nog tot 24 september solliciteren naar het ‘hoogste kinderambt’ binnen de gemeente.

 • 12-09-2019

  Oudewater waardeert zijn duizenden sporters. Volwassenen en jongeren. Aan het einde van het jaar verschijnen jeugdsporters (onder 22 jaar) met de meest opvallende prestaties op het ereschavot. Dat gebeurt op donderdag 19 december in het stadhuis.

 • 11-09-2019

  Sommige kinderen uit Oudewater maken voor de rit van huis naar school (en omgekeerd) gebruik van taxivervoer. Die vervoerservice regelen de taxibedrijven Van Driel en Willemsen de Koning. Het halen en brengen door deze nieuwe vervoerders waarderen de geënquêteerden met een rapportcijfer van 7,3. 

 • 09-09-2019

  Ook Oudewater neemt deel aan de Open Monumentendag op zaterdag 14 september 2019. De hele stad staat bol van activiteiten. Kom ook genieten van de mooie monumenten in het prachtige historische centrum van Oudewater.

Pagina's